Hem Utrustning Nya Millet Everest Summit GTX

Nya Millet Everest Summit GTX

1578
0
Millet Everest Summit GTX
Millet Everest Summit GTX

Idag så kom de till slut.

Som den prylnörd jag är känner jag att det är dags att vandra lite i det världsliga en stund. Idag landade mina nya storskor i brevlådan. Ett par splitter nya Millet Everest Summit GTX. Jag har ett par slitna Millet av den gamla modellen men dessa nya är just det, nya i alla avseenden, något smidigare i formatet och förhoppningsvis varmare.

Men inte minst, är de en storlek större. Det verkar nämligen vara något ostoppligt med mina fötters tillväxt. Nu är jag upp i storlek 47 (!). Ja, i storskor i alla fall 🙂 Jag har bara lite snabbt provat dem och de känns (med tre par strumpor) som jag har landat rätt i storlek denna gång. Jag var ju tyvärr tvungen att utesluta mina gamla då jag efter att ha testat dem nu på våren, kände att de var för små (ja, eller snarare att mina fötter hade blivit för stora).

Jag kommer återkomma med en liten recension när jag väl har haft dessa på fötterna lite mer än 5 minuter. För dig som inte kan vänta till dess, testar Tim Mosedale, Millet skorna här.

LÄMNA ETT MEDDELANDE

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.