Hem Inspiration Välkommen till Spirit Travel

Välkommen till Spirit Travel

1960
0
Llysebotn - Lysefjorden
Llysebotn - Lysefjorden

Detta är min nya domän. Under spirittravel.se kommer jag samla alla mina tidigare sajter/domäner på ett enda ställe. Målsättningen är att du som är ute efter äventyr, ska hitta mängder av inspiration och fakta inför dina kommande resor.

Detta är ett digert arbete som kommer ta tid. Men redan nu kan du ta del av det som var chooyu.se då hela den domänen är flyttad hit.

Sajten chooyu.se kom till som en projektsajt inför min klättring av just Cho Oyu i Tibet. Nu breddar jag detta till att omfatta äventyr (mest bergsäventyr för att vara ärlig) på massor av andra ställen än på Cho Oyu.

Välkommen till Spirit Travel 🙂

LÄMNA ETT MEDDELANDE

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.