Hem Om Janne Sponsorer

Sponsorer

Denna sajt attraherar kanske vid första anblicken inte så många sponsorer. Den attraherar kanske mest vardagsrumsäventyrare som drömmer om det stora äventyret – eller det lilla. Eller bara folk som är intresserade av träning, hälsa, kost och bergsbestigning – men som lever ett ”vanligt” liv vid sidan av sina drömmar. Och vi är ganska många!

Ett företag som har förstått att detta är intressant är min nuvarande arbetsgivare Svea Ekonomi som har valt att gå in och sponsra mitt projekt. Ingen kan vara gladare än jag 🙂

Svea Ekonomi
Svea Ekonomi – delar ekonomi med Cho Oyu 2015

Jag hoppas och tror som sagt att denna sajt kan fylla ett tomrum bland alla oss vardagsrumsäventyrare – det vill säga vi, som vi första anblick, inte är ämnade att ge sig ut på äventyr.

Ingenting kunde vara mer fel!! Alla kan (och borde 🙂 )

Jag är ganska bra på att komma att få denna sajt att synas och tycker det vore trevlig att exponera denna tillsammans med fler som kan tänka sig att bidra med allt från utrustning till ekonomiskt stöd. Jag tror att jag kan skapa en intressant sajt för frilufts- och äventyrsintresserade som gör detta till en helt ok, eller kanske till och med bra, investering.

Jag är dessutom ganska bra på att promenera upp för berg också 🙂

Så jag vill jättegärna ha fler sponsorer.

Hör av dig/er om du har någon idé eller någon kontakt eller om du/ni vill exponera er varumärke här eller om du bara har lite utrustning liggandes som jag skulle ha massor av användning för 🙂 🙂

Hör av dig här i så fall 🙂

Du kan också stödja mitt projekt. 30 % av allt som inkommer via stöd kommer gå oavkortat till Sherporna i Himalaya. Dels via Himalayan Trust och dels via mina direkta kontakter i Nepal. Om utifall att jag inte tar mig till Cho Oyu kommer 100 % av alla pengar som inkommer denna väg gå till Sherporna.

Klicka på knappen ovan så kan du stöjda projektet med valfritt belopp. Vill du inte det tycker jag att du hur som helst ska skänka en slant till Himalayan Trust ovan.