Hem Cho Oyu Årsdagen av Toppbestigningen av Aconcagua

Årsdagen av Toppbestigningen av Aconcagua

1160
0
På Toppen av Aconcagua
På Toppen av Aconcagua

Inte mycket att fira precis. Men en påminnelse om att tiden går. För idag är det på dagen 2 år sedan jag besteg min första ”Seven Summit” – Aconcagua 6 962 meter över havet. 2 år är en hyfsad tid.

Detta innebär också att tiden till dess att jag lämnar Sverige för mitt nästa äventyr krymper med en obönhörlig hastighet, och nu är det ”bara” 8 1/2 månad kvar.

Jag har lagt på lite minutrar på min träning varje vecka och jag har börjat, mest ofrivilligt, att arbeta med den mentala biten av resan. (Dvs jag ligger vaken på nätterna och undrar vad f-n jag har gett mig in på). Tanken är dock att vrida detta åt det positiva hållet – att skapa målbilder, att se och känna mig genomföra detta – att stå på 8 201 meter över havet.

Idag har jag dessutom adderat det nya träningsinslaget ”gå med ryggsäck” – vilket jag gjorde i morse till jobbet. Lite ont i tårna fick jag allt.

LÄMNA ETT MEDDELANDE

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.