Hem Inspiration Världens galnaste skidåk – Inspiration?

Världens galnaste skidåk – Inspiration?

1419
0

Jag känner att jag letar efter bevis, eller tecken på att mitt lilla projekt inte är så galet som jag själv ibland tycker. Det vore lite skönt, när jag ligger på kvällen och undrar vad f-n jag håller på med. Om det inte vore för att jag hade passerat medelåldern skulle det vara klar krisvarning.

Desto bättre mår jag då när klipp som detta dyker upp – det finns jag, och så finns det riktiga galningar.

Candide Thovex är tillbaka med tidens galnaste (och mest hänsynslösa) skidåk. Jag har aldrig sett något liknande – inte du heller.

LÄMNA ETT MEDDELANDE

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.