Hem Tankar Om Memiler och trikåförbud

Om Memiler och trikåförbud

1473
0
Memiler
Memiler

Jag förbjöd just mig själv omgående att någonsin använda trikåer eller tights. Alls!

I ett kort ögonblick trodde jag nämligen att jag skulle se enastående sexig eller atletisk ut i just trikåer. Det årets största garv fick jag när jag såg mig själv i spegeln i provhytten på löplabbet iklädd ett par väsiga, hemskt tajta, trikåer. 🙂 🙂

Trikåmannekänger
Trikåmannekänger
Jag är helt enkelt inte ämnat för trikåer.

Denna insikt gör förmodligen omgivningen mycket glad – den, som jag, torde avsky att få paketet ”on display”. Gärna i matvarubutiken då, främst medelålders gubbar, entrar shopparna iklädda trikåer, nytränade och lite så där varma (läs svettiga). Ett förbud borde dock även gälla kameltår, överdrivna kulmagar, myntnedkast och annat som inte heller hör hemma i trikåer och absolut inte i trikåer i matvarubutiken. Hur vi ser ut i skogen eller på cykeln kunde jag inte bry mig mindre om – låt oss alla ha frivilligt trikåparty där – men inte inne i butikerna.

Om denna insiktslöshet hänger ihop med Memiltrenden vet jag inte – men jag misstänker det. I takt med att åldersrekvisitan mer och mer försvinner (något som jag såååå välkomnar) så verkar en allt större del missa att vi fortfarande ibland rör oss bland andra människor i sammanhang där illalukt, svett och paket-display inte passar in.

Trikåförbud? Njae… Men en vänlig önskan om, att nästa gång du går in i matvarubutiken efter ditt träningspass, så har du passerat ett ombyte så att trikåerna ligger i träningsväskan. 🙂 Mest för att jag gillar tanken på att du just passerat ett ombyte innan du handlar mat, snarare än att du inte ska ha trikåer på dig i matvarubutiken 😉 😉

LÄMNA ETT MEDDELANDE

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.